Кукурудзяний крохмаль
Часто використовується як згущувач у різних стравах та соусах. Він може згущувати рідину та надавати бажаної консистенції, що особливо важливо при приготуванні супів, соусів, десертів та випічки.
Також ним замінюють пшеничний крохмаль у випічці. Він може покращити текстуру тіста та забезпечити пухкість і легкість випічки.
Надає надзвичайно ніжну структуру в десертах , таких як пудинги, креми, желе.
Його застосовують для збереження свіжості фруктів та овочів шляхом створення захисного шару, який запобігає швидкому окисненню та темнінню.
Активно додають при виготовленні натуральних косметичних засобів, таких як порошки для тіла або обличчя, абразиви для чищення та засоби для усунення запахів у взутті.
Фасування: 30кг
Вміст вологи max 13
Показник рнм 40-60
Насипна вага гдм3 450-550
Масова частка протеїну max 0,4
Масова частка so2 мгкг max (за запитомт вміст so2 10 мг/кг) 30
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Склад | крохмаль кукурудзяний |
Термін придатності | 24 міс |
Тип | Крохмаль кукурудзяний |
Упаковка | Мішок |
Основні атрибути | |
Вага | 30 кг |
- Ціна: 900 ₴