Нативний кукурудзяний крохмаль в мішках по 30кг
Вміст вологи, % (max.) | 13 |
Насипна вага, г/дм3 | 450-550 |
Показник рНм | 4.0-6.0 |
Масова частка протеїну, %, max. | 0.4 |
Масова частка SO2, мг/кг, max. (за запитомt, вміст SO2 - 10 мг/кг) | 30 |
Крохмаль кукурудзяний
це білий не особливо прозорий клейстер, який має невисоку ступінь в'язкості. Присмак та запах - характерні для зерна кукурудзи. В результаті сушіння він стає сипучою речовиною, порошком білого кольору з ледве помітним жовтим відтінком. Що стосується, його хімічного складу, то для кукурудзяного крохмалю характерно надмірно низький вміст таких речовин, як протеїни і зола. Досить цікаво, що порівняно з вихідним продуктом, набряклий крохмаль не змінюється на хімічному рівні.
Багатьох цікавить питання про те, як же добувають кукурудзяний крохмаль. Суть процесу така: у зерні кукурудзи крохмаль пов'язаний між собою за допомогою білків, для розчинення яких кукурудза замочується в розчині сірчистої кислоти. Після цього зерно подрібнюють, і виділяється зародок. Потім крупа додатково подрібнюється, в ході чого виділяється крахмальное молоко. Цікаво, що крохмаль відокремлюється від нерозчинного білка у величезних центрифугах, а потім його ретельно промивають і висушують для отримання сухого харчового продукту. Калорійність крохмалю кукурудзяного трохи вище картопляного і становить 343 ккал на 100 грамів.
Для чого використовують картопляний крохмаль?
У харчовій промисловості крохмаль кукурудзяний застосовується в м'ясо-молочних та хлібопекарських галузях, при виробництві кетчупу і майонезу. Господині додають цей продукт при виготовленні різних соусів і пудингів, а також начинок для пирогів. У тих випадках, коли дія клейковини необхідно послабити, надавши особливу ніжність і більшу м'якість готовому продукту, цей порошок якраз до речі. с пониженной влажностью используют в кондитерской промышленности при изготовлении мягких конфет незаменим пересушенный крахмал, так как он обладает пониженной влажностью Польза крахмала кукурузного Польза крахмала кукурузного прослеживается не только в кулинарии, но и в области медицины. Он является важным ингредиентом при изготовлении присыпок, мазей, микстур, косметических пудр, различных паст и средств, применяемых для лечения заболеваний кожи. Кроме того, употребление в пищу продуктов с небольшим содержанием этого сыпучего вещества может положительно сказаться на здоровье человека.
Користь крохмалю кукурудзяного?
Користь обумовлена здатністю крохмалю активізувати формування м'язової маси і живити нервові клітини.
Чому не можна їсти крохмаль?
Шкода крохмалю кукурудзяного простежується при наявності індивідуальної непереносимості вихідного продукту, тобто кукурудзи, але таке трапляється вкрай рідко. Проявляється у вигляді алергічних реакцій, астми і шкірної висипки.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Крохмаль кукурудзяний |
Вага | 30 г |
Упаковка | Мішок |
Термін придатності | 24 міс |
- Ціна: 30 ₴/кг