Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Крохмаль Кукурудзяний в мішках по 30кг
Запах і присмак крохмалю характерні для зерна кукурудзи.
- Вміст вологи, % (max.) - 13
- Насипна вага, г/дм3- 450-550
- Показник рНм - 4,0-6,0
- Масова частка протеїну, %, max. - 0,4
- Масова частка SO2, мг/кг, max. (за запитомt, вміст SO2 - 10 мг/кг) - 30
Крохмаль широко використовується в харчовій промисловості для приготування пудингів, соусів і кетчупів, а також при виробництві печива, тістечок, драже, кексів, вафель і стаканчиків для морозива, компонент у помадках, лікерах і шоколадних цукерках, йогуртів, ковбас.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Крохмаль кукурудзяний |
Вага | 30 г |
Упаковка | Мішок |
Термін придатності | 24 міс |
- Ціна: 30 ₴/кг